Materiaal voor UiTPAS-partners

Beeld- en promomateriaal

Kom langs in het Liers Cultuurcentrum en haal gratis promomateriaal op: vlaggetjes, posters, stickers enzovoort.

Download hier beeldmateriaal van UiTPAS.

Omruilvoordelen

Je kan als organisatie een grote win halen uit het aanbieden van omruilvoordelen. Bovendien zorg je er mee voor dat een UiTPAS niet als een ‘armenkaart’ beschouwd wordt. Enkele voorbeelden van de voordelen:

  • Het aanbieden van een omruilvoordeel op een activiteit kan een groter en nieuw publiek over de streep trekken om een kijkje te komen nemen. Een korting op je eerste activiteit van het seizoen is daar een goed voorbeeld van.
  • Het aanbieden van een gadget met jouw logo op zorgt ervoor dat jouw organisatie publiekelijk in beeld komt. Je kan een omruilvoordeel dus gebruiken als een promomiddel voor je organisatie.
  • Een drankje of eten aanbieden als omruilvoordeel trekt deelnemers sneller over de streep om eens langs te komen of even te blijven plakken. 

Je vindt alle omruilvoordelen op de algemene site van UiTPAS.
Wil je graag een omruilvoordeel aanbieden of heb je graag meer informatie? Stuur een mail naar uitpas@lier.be. We helpen je graag verder!
Meer inspiratie en praktijkvoorbeelden vind je op
de website van Publiq.

Peperbus: UiTPAS-partner in de kijker

Elke twee maand informeert de Peperbus alle inwoners van Lier en Koningshooikt. In de rubriek ‘UiTPAS-partner in de kijker’ reserveren we een plekje voor UiTPAS-partners en hun werking. Wil jij graag met jouw organisatie in de Peperbus verschijnen? Stuur dan een mail naar uitpas@lier.be. Je kan ter inspiratie alvast eens een kijkje nemen in de vorige edities.