UiTPAS-partner worden

Ben je een organisator van cultuur-, sport- of vrijetijdsactiviteiten in Lier en heb je interesse om UiTPAS-partner te worden?
Hieronder vind je alvast de nodige informatie.

Wat wordt er van jou verwacht als UiTPAS-partner?

Je maakt je kenbaar als UiTPAS-partner van stad Lier. 

Iedereen met een UiTPAS kan punten sparen bij deelname aan activiteiten in je organisatie. Deze punten kunnen ze vervolgens inruilen voor een korting, cadeau of een ander voordeel bij een van de UiTPAS-partners over heel Vlaanderen. 

Daarnaast bied je ook 80% korting aan houders van een UiTPAS Lier met kansentarief. Dit geldt enkel voor inwoners van Lier of Koningshooikt en dus niet voor alle UiTPAS-houders met kansentarief. Die korting staat vast voor alle UiTPAS-partners in Lier. Voor verenigingen die UiTPAS-partner zijn, wordt er gewerkt met een solidaire kostendeling: de deelnemer betaalt 20%, de UiTPAS-partner draagt 40% en stad Lier betaalt de overige 40% terug aan de UiTPAS-partner. 

Tot slot kan je zelf ook een omruilvoordeel aanbieden. Zo kan je trouw publiek belonen en nieuw publiek aanspreken via leuke kortingen en gerichte acties.

Voordelen voor de organisator

Je sluit je aan bij meer dan 3000 UiTPAS-aanbieders over heel Vlaanderen en promoot zo het recht op vrijetijdsactiviteiten voor iedereen. 

Je aanbod verschijnt op verschillende communicatiekanalen, onder andere op www.uitpas.be, www.uitpaslier.be, www.uitinlier.be en hun partnerwebsites. Maar ook de algemene stadscommunicatie en de Peperbus schenken extra aandacht aan jouw activiteiten.

Je kan trouw publiek belonen en nieuw publiek aanspreken via omruilvoordelen en gerichte acties.

Je krijgt statistieken en inzichten via het UiTPAS-systeem over onder andere gespaarde punten, aantal tickets verkocht aan kansentarief, profielen van spaarder en omruilers enzovoort.

Praktisch

  • Als UiTPAS-partner moet je je aanbod ingeven in de UiTdatabank. UiTdatabank levert informatie aan meer dan 1.000 agenda’s, waaronder UiTinvlaanderen, websites van steden en gemeenten, thema-agenda’s, gedrukte bladen en mobiele apps.
  • Als UiTPAS-partner krijg je toegang tot de UiTPAS-beheerdersomgeving. Er wordt een kaartlezer gratis ter beschikking gesteld. Die kan je bekomen bij UiT in Lier. Als een deelnemer zijn of haar UiTPAS tegen de lezer houdt, zie je als organisator hoeveel die persoon moet betalen: het standaardtarief of het kansentarief.
  • Met de kaartlezer of met de balie-app laat je mensen tijdens je activiteit een punt sparen. Dat kan voor, tijdens of na de activiteit, maar niet meer dan één keer per activiteit. Uiteraard zijn er ook begrenzingen in te bouwen, bijvoorbeeld het toekennen van 25 punten bij het inschrijven van een jaarreeks zodat er niet elke training gespaard moet worden.
  • Werk je zonder onthaalbalie of op verplaatsing? Dan kan je de UiTPAS-smartphoneapplicatie gebruiken.
  • Ben je een vereniging die UiTPAS-partner is? Dan krijg je per trimester een kostenrapport van de geregistreerde kansentarieven en betaalt Lier 40% van die kansentarieven terug. Ben je een erkende Lierse vereniging en krijgt meer dan 5% van je deelnemers kansentarief, dan betaalt Stad Lier vanaf de volgende deelnemer 80% van het kansentarief terug.

Interesse?

Heb je interesse om UiTPAS-partner te worden of wens je meer informatie? Neem dan contact op via uitpas@lier.be of via tel. 03 488 06 79.